Over ons

Ilse De Schrijver
General Manager 0495 36 51 97

Digi Talents is gespecialiseerd in Digital Talent Acquisition. We maken deel uit van de groep House of Talents, waar digital in het DNA van het bedrijf zit. We stellen onze aanpak continu in vraag en onze innovatie werkgroepen zijn dagelijks op zoek naar nieuwe tools, die het zowel voor u als werkgever als voor de kandidaat makkelijker maakt om samen te werken.

TRANSPARANTIE

Het leren kennen van uw bedrijfscultuur, uw bedrijfsdoelstellingen en uw digitale marketing activiteiten/team, helpt ons bij het vinden van de juiste kandidaten. Zodat we uw openstaande vacatures/projecten kunnen matchen met de juiste experten.

INTERACTIE

Onze Digital Consultants zijn via verschillende online kanalen continu in interactie met digitale experten. Zo weten we ook wanneer er iemand uit onze digital talent pool op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Dit zijn zowel freelancers als digitals die op zoek zijn naar een vaste functie.

KENNIS

Dagdagelijkse training en coaching zorgen ervoor dat onze Digital Consultants over de nodige expertise beschikken om u de geschikte kandidaten voor te stellen. Ze hebben een passie voor digitaal en volgen steeds de laatste nieuwe digital trends. Kortom we begrijpen de digital experten.